-
Mervärdesingenjörskap

ESAB

Arbeta med en expert från ESAB

Våra kunder letar alltid efter sätt att maximera sin flotta, anpassa verksamheten för ökad efterfrågan eller förbättra sina nuvarande processer för att skala upp produktion, öka vinstsamhet och mer... allt utan att kompromissa med kvalitet och säkerhet. ESAB:s Value Added Engineering-team (VAE) är skapat för att stödja detta arbete med praktiska lösningar. Våra VAE-experter använder sin mångåriga erfarenhet och produkt/processkunskap så att du kan uppnå ditt önskade resultat.

Steg ett: Produktivitetsbedömning.

Vi analyserar hela ditt produktionsflöde, från material till leverans, eller studerar en enda station eller process.

Steg två: Lönsamhetsanalys

VAE-teamet förbereder en komplett teknisk utvärdering, inklusive ett detaljerat förbättringsförslag för ökad produktivitet och lönsamhet. Detta kan inkludera några små förändringar eller storskaliga implementeringar, såsom nya processer och maskiner.
 

Steg tre: Lösningsimplementering.

Till sist presenteras förbättringsförslaget för dig – kunden. VAE-teamet arbetar med dig för att planera hur förändringarna bäst introduceras till medarbetarna. Teamet kan till och med demonstrera processen med att beställa nya förbrukningsvaror och utrustning.

Hur man kommer igång

Ta en titt på vår svetskostnadskalkylator för att se ett exempel på hur VAE-data kan användas. Fyll i kontaktformuläret nedan så kommer någon från vårt VAE-team att kontakta dig för att ta nästa steg.